Välkommen till Ljugarnsstugor

Med våra stugor har vi försökt skapa ett trivsamt semesterboende som – precis som vi själva – har hjärtat i den gotländska naturen.

Här, på den karga hällmarken, har vi infogat våra stugor bland tallar och enbuskar. Vid arbetet med stugorna har vi tagit särskild hänsyn till naturen för att bevara den som den såg ut när vi påbörjade arbetet. Tallar och enesnår ger nu området sin karaktär och bildar ett naturligt insynsskydd som gör att våra gäster får ett mer avskilt boende.

Stugornas exteriöra design bär inspiration av de gotländska fiskebodarna som kan ses i gamla fiskelägen runt hela ön.

Miljön i området runt stugorna är genuint gotländsk och naturen har bevarats som den var innan stugorna byggdes. Det betyder att varje stuga har växt- och djurliv alldeles inpå knutarna.

Stugorna är placerade i förhållande till varandra för att ge viss avskildhet. Trots att man har grannar inom räckhåll skall man känna sig ostörd.

Stugorna är 80 kvadratmeter stora och rymmer sex bäddar fördelat på tre sovrum. Det stora allrummet har full takhöjd och rymmer kök, matplats och vardagsrumsdel med soffgrupp, fåtöljer, öppen spis och TV. Utanför allrummet finns ett terrassdäck med utemöbler och tillgång till grill.
Ett helkaklat badrum rymmer både toalett, handfat och duschkabin.

För extra bekvämlighet är varje stuga utrustad med både tvättmaskin och diskmaskin.